top of page

Peutergym bij Kinderfysiotherapie Rotterdam Oost




Vanaf 17 januari 2024 bieden wij in de praktijk peutergym aan. We zijn ervan overtuigd dat beweging de sleutel vormt tot een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. Peuters zitten boordevol energie en het stimuleren van hun beweging op jonge leeftijd draagt bij aan hun fysieke, mentale en sociale welzijn.  

 

Peuters staan bekend om hun snelle groei en leerprocessen. Onze peutergym biedt een veilige en speelse omgeving waarin ze hun motorische vaardigheden zoals - balans, coördinatie, kracht en flexibiliteit – op spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Door middel van uitdagende en speelse activiteit en moedigen wij hen aan om te ontdekken, grenzen te verkennen en grenzen te verleggen. Door op jonge leeftijd actief te zijn, leggen we de basis voor een gezonde leefstijl op latere leeftijd.

Peuters die genieten van fysieke activiteiten zullen eerder geneigd zijn om ook als ze ouder zijn actief te blijven. Het helpt hen niet alleen fit te blijven, maar bevordert ook een positief zelfbeeld en vertrouwen. 

Naast de fysieke aspecten, stimuleren wij tijdens de peutergym ook de sociale vaardigheden. Door te spelen en te bewegen met andere kinderen, leren ze samen te werken, te delen en te communiceren. Deze sociale interacties leggen de basis voor het opbouwen van gezonde relaties en het begrijpen van sociale dynamiek.  

De peutergym zal begeleid worden door een fysiotherapeut. De fysiotherapeut beschikt over expertise in de motorische vaardigheden van kinderen. Door het spel zorgvuldig aan te passen, wordt op een speelse wijze de motorische ontwikkeling van elk kind gestimuleerd.  

 

Leeftijd: 2-4 jaar. 

Dag en tijd: Woensdag van 10:00-11:00, tijdens de schoolvakanties is er geen peutergym. 

Kosten: De peutergym bestaat uit 10 lessen. De kosten voor 10 lessen bedragen 80 euro. Er kan niet betaald worden per les.  

 

Heeft u vragen over de peutergym of wilt u uw kind aanmelden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 010-2613042 of per e-mail op info@kinderfysiotherapierotterdamoost.nl 

 

Wanneer u uw kind wilt aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met het bovenstaande nummer of een e-mail sturen. Er wordt vervolgens een korte screening gedaan om te kijken of er belemmeringen zijn voor deelname.  

38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page